Jonas Jonasson – Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann

För den som gillar att sluka böcker som bjuder på livshistorier är Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann ett måste i bokhyllan om man ser till de lite nyare böckerna som finns. Här

Om du gillade det här boktipset får du gärna dela med dig. Länka gärna till inlägget eller startsidan.

För den som gillar att sluka böcker som bjuder på livshistorier är Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann ett måste i bokhyllan om man ser till de lite nyare böckerna som finns. Här vävs välkända scenarion i världshistorien ihop med den gamle gubben Allan Karlsson som en dag rymmer från ålderdomshemmet när han börjar närma sig hundra år. Eftersom han ogillar att det ska bli så mycket rabalder över hans kommande födelsedag hoppar han ut genom fönstret och försvinner från allt. Dock lyckas han på något vänster, som du får reda på om läser boken, få tjuvar och poliser hack i häl.

På sitt äventyr träffar Allan Karlsson nya vänner samtidigt som vi får följa med i hans tillbakablickar från den tid då han ännu var ung. Du får bland annat läsa om hans middag med en blivande känd amerikansk president i historien men också hur det kommer sig att han en gång i livet hamnade på en flodbåt tillsammans med Maos fru. Det här är bok för dig som tycker om att skratta och det är svårt att lägga ifrån sig berättelsen om Allan Karlsson spännande liv.

>> Köp Hundraåringen från Bokus << Pris: 45:- (Pocket)

Om du gillade det här boktipset får du gärna dela med dig. Länka gärna till inlägget eller startsidan.
Privacy Policy