Jan Stenmark – Allting igen!

Har du inte hunnit bli bekant med Jan Stenmarks böcker och verk är det verkligen dags nu. Sedan hans debut 1990 har han hunnit ge ut över tio böcker som fylls av olika bildkollage med

Om du gillade det här boktipset får du gärna dela med dig. Länka gärna till inlägget eller startsidan.

stenmark-jan-allting-igenHar du inte hunnit bli bekant med Jan Stenmarks böcker och verk är det verkligen dags nu. Sedan hans debut 1990 har han hunnit ge ut över tio böcker som fylls av olika bildkollage med tillhörande texter. I antologin Allting igen! finns hans komiska bildkonst med ett urval samlat från hans två tidigare böcker, Ut och in genom dörrar och fönster samt Känslan man har. Se till att lägga beslag på ett exemplar redan i dag eftersom de kan vara svåra att få tag på när de väl är slutsålda.

Hans kombination av kollage gjorda med bilder från 1960-talet och en fyndig text har blivit älskade av många svenskar. De kan få dig att skratta, filosofera vidare över banala saker i livet eller att sjunka ner i djupare tankar. Han fångar tänkvärda flyktiga tankar mitt i prick. Varför inte ge bort Allting igen! som en present till en vän eller bara köpa till dig själv för att ha i bokhyllan och plocka fram och bläddra i en regnig dag?

>> Köp Allting igen! hos Bokus << Pris: 220 :-

Om du gillade det här boktipset får du gärna dela med dig. Länka gärna till inlägget eller startsidan.
Privacy Policy