George R. R. Martin – A game of thrones – Kampen om järntronen

I tre säsonger på tv har vi kunnat följa den spännande serien Game of Thrones och få ett riktigt ansikte till alla karaktärer. Kampen om järntronen är den första boken i serien som den filmatiserade

Om du gillade det här boktipset får du gärna dela med dig. Länka gärna till inlägget eller startsidan.

I tre säsonger på tv har vi kunnat följa den spännande serien Game of Thrones och få ett riktigt ansikte till alla karaktärer. Kampen om järntronen är den första boken i serien som den filmatiserade versionen bygger på. Låt den här boken uppsluka dig och ta med dig till en tid för längesedan. En klimatförändring får oväntade konsekvenser. Den höga muren som är byggd av is allra längst upp i Norden vaktas av det brödraskap som ägnar hela sina liv åt att hålla de sju rikena trygga. Och väktarn börjar erfara dåliga omen. Det vankas oro och stundande krig mellan konungarikena. En gång i tiden lyckades Robert Baratheon och Eddard Stark att besegra den galne draklorden Aerys som ledde till att Baratheon intog järntronen och Stark återgick hem till Vinterhed. Men efter en mystisk död rubbas den långa freden och onda planer börjar smidas.

I Kampen om järntronen får du vara med om ett äventyr utöver det vanliga och du kommer snart in i vilka som tillhör vilket rike och vem som är god och vem som tillhör den onda sidan. Och du kommer förmodligen också få en favoritfamilj som du heja på.

>> Köp Kampen om järntronen hos Adlibris << Pris: 111:-

Om du gillade det här boktipset får du gärna dela med dig. Länka gärna till inlägget eller startsidan.
Rating: 4
Privacy Policy