Är stamning något att haka upp sig på?

Med anledning av ”International Stuttering Awareness Day Online Conference, 2014” (ISAD2014) så uppmärksammar vi stamning, ett ämne som inte får komma upp till ytan så ofta. Sist var det på tapeten när filmen The King’s Speech

Om du gillade det här boktipset får du gärna dela med dig. Länka gärna till inlägget eller startsidan.

ar-stamning-nagot-att-haka-upp-sig-paMed anledning av ”International Stuttering Awareness Day Online Conference, 2014” (ISAD2014) så uppmärksammar vi stamning, ett ämne som inte får komma upp till ytan så ofta. Sist var det på tapeten när filmen The King’s Speech hade premiär 2010. International Stuttering Association vill få fler som stammar att synas i media, på internet, i sociala medier osv. Den 22 oktober är det den ”Internationella stamningsdagen”, om vi får kalla den så efter en direktöversättning.

Stig Lindh är författare till dagens boktips som heter ”Är stamning något att haka upp sig på?”. Han har själv erfarenhet av stamning sedan tidig skolålder och är påläst inom forskning, teori och terapi inom stamning. Denna bok riktar sig i första hand till den som stammar eller vänner och bekanta, eller andra personer i omgivningen. Det ger en inblick i detta gåtfulla handikapp som få talar om.

Mer om stamning här

Boken tar upp de senaste teknikerna inom stamningsbehandling och allt annat som kan få en betydande roll i framtidens behandlingar.

Finns att köpa hos Adlibris för 377 kr. En reviderad upplaga med modernt och uppdaterat innehåll ska finnas tillgängligt.

http://www.adlibris.com/se/bok/ar-stamning-nagot-att-haka-upp-sig-pa-9789163305436

Om du gillade det här boktipset får du gärna dela med dig. Länka gärna till inlägget eller startsidan.
Privacy Policy